Laden in uitvoering ...

B&B hotel met zwembad Dinant 3 sterren Het Hertendal kindvriendelijk Le Val des Cerfs logement bij Dinant 

FACILITEITEN

Wat kunt u verwachten
van het Hertendal?

Verwarmd binnenzwembad

Het binnenzwembad staat ter beschikking aan de gasten. Dankzij het verwarmde water dmv een warmtepomp kan men hier vanaf midden maart tot eind oktober zwemmen.

IMG-20220213-WA0005

Hottub/Jacuzzi

Sinds kort werden onze faciliteiten uitgebreid met een hottub met bubbels en jets. Wilt u ontspannen na een vermoeide dag? Dan kan dit in het lekkere warme buitenbad.

Bioscoop-ruimte

Met als doel om mensen samen te brengen en van de natuur buiten te genieten, hebben wij bewust geen TV op de kamers geplaatst. Daarentegen hebben wij een bioscoop-ruimte die gebruikt kan worden door iedereen voor een film of groot televisie-evenement.

Le Val des Cerfs picture grijs

Gezelschapspel

Niet genoeg te doen tijdens een regenachtige dag? Niet bij ons, naast de vele faciliteiten hebben we ook een kast vol gezelschapspelen voor jong en oud.

herten

De herten

Op de foto met een van onze damhertjes? Wil je een hertje uit je hand laten eten? Onze hertjes zijn heel lief en heel nieuwsgierig, met onze begeleiding kun je dit van dichtbij meemaken. Daarnaast hebben we nog diverse andere diertjes die graag wat aandacht krijgen.

20220225_175922b

Honesty bar & Lounge

Wilt u 's avonds nog een drankje, darten en gebruik maken van de pool-tafel, dan staat de honesty bar ter beschikking.

Deze gezellige bar biedt diverse dranken tegen betaling maar heeft ook een gezellig leeshoekje, een dartsbord, voetbaltafel en meer dan 50+ gezelschapsspelen voor alle leeftijden.

IMG-20210303-WA0002

Retreats

Onze B&B is te huur om een retreat te organiseren voor een midweek of weekend. Vanaf €50pp/pn. Neem contact met ons op via het contactformulier of via info@hethertendal.be

Gratis parkeren

Parkeren kunt u gratis op onze ruime parkeerplek. Ook voor motorrijders en fietsers is er genoeg plek.

Keuken

Wenst u zelf eten te koken of te lunchen? Wij hebben een keuken beschikbaar die u ten alle tijde kunt gebruiken.

Kindvriendelijk

Ook kinderen staan centraal in de B&B. Een speelhoek, het zwembad en de verschillende diertjes zorgen dat ze niets te kort komen. We hebben ook alle faciliteiten voor babies beschikbaar. Daarnaast bieden wij een babysit service aan tegen betaling (afhankelijk van beschikbaarheid). Ook zijn er heel veel toeristische activiteiten mogelijk met uw kinderen. Wij adviseren u graag.

Privé tuin

Wilt u rustig vertoeven te midden van de natuur met uitzicht over de Maas, een zonnig terras op het zuiden en uiteraard het panoramisch uitzicht? Wij hebben een tuin en ook weides van totaal 4 hectare.

IMG_20201115_121342_889

Paardenweide

Wilt u reizen met uw paard? Wij hebben een weide die we beschikbaar kunnen stellen zodat uw paard lekker kan grazen tijdens uw verblijf.