FACILITEITEN

Wat kunt u verwachten
van het Hertendal?

Verwarmd binnenzwembad

Het binnenzwembad staat ter beschikking aan de gasten. Dankzij het verwarmde water dmv een warmtepomp kan men hier vanaf midden maart tot eind oktober zwemmen.

hottub

Hottub

Sinds kort werden onze faciliteiten uitgebreid met een hottub met bubbels. Wilt u ontspannen na een vermoeide dag? Dan kan dit in de hottub met een drankje.

Bioscoop-ruimte

Met als doel om mensen samen te brengen en van de natuur buiten te genieten, hebben wij bewust geen TV op de kamers geplaatst. Daarentegen hebben wij een bioscoop-ruimte die gebruikt kan worden door iedereen voor een film of groot televisie-evenement.

Onze artisanale zeep en shampoo

Sinds kort bieden wij artisanale zeep en shampoo aan. Niet alleen omdat het fantastische geuren zijn of vanwege de duurzame verpakkingen. Deze zepen en shampoo-bars zijn via een natuurlijke manier gemaakt, van hoge kwaliteit en zacht voor elke huid. Heel wat anders dan de massa-productie zepen!

Zomerbar

Tijdens de mooie zomermaanden, wanneer het weer het toelaat, houden wij ons terras open om iets te drinken. Deze gezellige zomerbar biedt eigengemaakte limonade en andere verfrissende of warme dranken.

Honesty bar & Lounge

Wilt u 's avonds nog een drankje, darten en gebruik maken van de pool-tafel, dan staat de honesty bar ter beschikking.

Deze gezellige bar biedt diverse dranken tegen betaling maar heeft ook een gezellig leeshoekje, een dartsbord, voetbaltafel en meer dan 50+ gezelschapsspelen voor alle leeftijden.

20200407_230455

Retreats

Onze B&B is te huur om een retreat te organiseren voor een midweek of weekend. Vanaf €50pp/pn. Neem contact met ons op via het contactformulier of via info@hethertendal.be

Gratis parkeren

Parkeren kunt u gratis op onze ruime parkeerplek. Motorrijders en fietsers bieden wij de kans om hun fiets/motor overdekt te parkeren.

Keuken

Wenst u zelf eten te koken of te lunchen? Wij hebben een gedeelde keuken beschikbaar die u ten alle tijde kunt gebruiken.

Kindvriendelijk

Ook kinderen staan centraal in de B&B. Een speelhoek, het zwembad en de verschillende diertjes zorgen dat ze niets te kort komen. Ook zijn er heel veel toeristische activiteiten mogelijk met uw kinderen. Wij adviseren u graag.

Toegangelijk voor minder mobiele personen

Onze B&B bevat kamers op het gelijkvloers en kan waar nodig extra hulp plaatsen zoals een verhoogd toilet. Daardoor is onze B&B toegankelijk voor minder mobiele personen.

Paardenweide

Wilt u reizen met uw paard? Wij hebben een weide die we beschikbaar kunnen stellen zodat uw paard lekker kan grazen tijdens uw verblijf.